Amazon OnePlus Hasselblad Quiz Answers Win OnePlus 9 Series Device Quiz

[ad_1]

Amazon Hasselblad Quiz, Amazon OnePlus Hasselblad Quiz Answers win today – Hey Friends here are all the correct 6 answers to The Oneplus Quiz.

Amazon OnePlus 9 Series Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win OnePlus 9 Series Device. If You are looking for fast and right answers here are all 6 correct answers to The Quiz.

How to Play OnePlus Hasselblad Quiz Amazon Quiz – 9 March 2021

Table of Contents

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 6 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Oppo F19 Pro Series Quiz Answers Win Rs.5000

Amazon Lava Quiz Answers Spin and Win Lava Z6 & Rs.3000

FOLLOW TELEGRAM CHANNEL (27K)
JOIN WHATSAPP GROUP (2K)

Amazon Women’s Day Quiz Answers Win – OPPO Reno5 Pro 5G

Amazon Grocery Quiz Answers Today Win 20000

Amazon National Safety Week Quiz Answers Win Rs.1000

Amazon Women’s Day Edition Quiz Spin and Win Fossil Watch

Amazon Samsung Galaxy M12 Quiz Answers Win Samsung M12

Amazon March Edition Quiz Answers Win Sony LED

Amazon World Wildlife Day Quiz Answers Win Canon EOS 80D

Amazon March Quiz Answers Win 15000 Pay Balance

Amazon World Wildlife Day Photography Edition Quiz

Amazon IFB AC Quiz Answers Win Rs.10000

Amazon Hasselblad Quiz Answers – Win OnePlus 9 Series Device

Here is the Oneplus Hasselblad Amazon Quiz Answers:

Q1: The OnePlus 9 Series Cameras are co-developed with ____________

Answer 1: (A) Hasselblad

Q2: Which was the first camera on the moon that was used by Neil Armstrong to capture the iconic photos of Man on the moon and the first step on the moon’s surface?

Answer 2: (D) Hasselblad Data Camera (HDC)

Q3: Which of the below photos were captured by Hasselblad Cameras?

Answer 3: (A) Both Of The Above

Q4: Hasselblad is renowned for its accurate and natural color. What is the Hasselblad of Hasselblad’s color solution?

Answer 4: (C) Hasselblad Natural Color Solution

Q5: Which camera was used to take the famous blue marble earth shot?

Answer 5: (D) Hasselblad 500EL

Q6: Hasselblad hosts one of the most prestigious professional photographic competitions, giving acclaimed professionals and aspiring newcomers, the chance to make their mark in the world of photography. What are the awards called?

Answer 6: (C) Hasselblad Masters

CLICK & PLAY AMAZON QUIZ NOW

Official OnePlus Website Hesselblad Quiz Answers & With The Smartphone

Q1: Which … moon’s surface?

Answer 1: (D) Hasselblad Data Camera (HDC)

Q2: Which of the below photos were captured by Hasselblad Cameras?

Answer 2: (C) Both a and b

Q3: Hasselblad is renowned … Hasselblad’s colour solution?

Answer 3: (C) Hasselblad Natural Colour Solution

Q4: Which camera …earth shot?

Answer 4: (D) Hasselblad 500EL

Q5: Hasselblad hosts … called?

Answer 5: (C) Hasselblad Masters

Q6: Where is Hasselblad’s Headquarters located?

Answer 6: (A) Sweden

Submit Quiz: Oneplus Official Quiz Page

Play Other Quizzes

Amazon Redmi Note 10 Series Quiz Answers Win Redmi Note 10

Amazon Guess The Song Quiz Answers Win Rs.1000

Credit Card Bill Amazon Quiz Answers Win Rs.10,000

Amazon Pay Balance KYC Quiz Answers Win Rs.10000

Amazon National Science Day Quiz Answers Win 20000

LG Tone Free Amazon Quiz Answers Win Rs.20000

Amazon Movie Mania Quiz Answers Win 10000 Today

Amazon Pay Gas Cylinder Quiz Answers – Win Flat 100 Back

Hasselblad Amazon Quiz Details:

Quiz Prize:OnePlus 9 Series Device
Total Prizes:2 Prize
Available on:Amazon App Only
Based on:General Knowledge
Period: 8 March to  17 March 2021
Winner Announcement: 331st May 2021

WINNER ANNOUNCEMENT 

There are a total of 2 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st May 2021

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 8 March 2021 from 04:00:00 p.m. (IST) to 17 March 2021 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.

3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to Amazon Hasselblad Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Hasselblad Quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Hasselblad Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

I hope this Amazon Hasselblad Quiz will lucky for you will win. best luck.

[ad_2]

Leave a Comment