Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 27 February 2021: 1 OPPO A11K

[ad_1]

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 27 February 2021 – Today Flipkart Daam Sahi Hai is a very trending topic & Peoples are searching for Correct Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for 27 February 2021 Date. Tophunt is a very famous blog to provide fast & correct answers.

Do want 27th February Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers & Details of Prizes? Let’s go. Quiz Answers Updated Now. You Can Submit The correct answers given below.

You can play the Flipkart Daam Sahi Hai quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Daam Sahi Hai answers Quiz

5. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Details of The Dam Sahi Hai Quiz – Flipkart Redmi 9 Prime Smartphone Quiz

  • Name:- Daam Sahi Hai
  • Episode No:-  42
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted by:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 am to 11.59 pm

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 27 February 2021

Q1: What is the MRP of Lifelong Foot Calf and Leg Massager?

Answer 1: 34000

Q2: What is the correct MRP of Lenovo Smart Clock?

Answer 2: 9999

Q3: What is the MRP of Oppo Reno5 Pro 5G?

Answer 3: Less Than 40000

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 18 February 2021 

Flipkart Daily trivia Quiz Answers Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 27 February 2021 Win – Gifts

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 27 February 2021 

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz 27 February 2021

26 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the MRP of Flipkart Perfect Homes Crockery Cabinet Rs 35000?

Answer 1: No

Q2: Who Am 1?

Answer 2: Quilted Jacket

Q3: Which product comes in the range of 2000-3000?

Answer 3: GAP Women Shift Black Dress 

25 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the MRP of Lenovo Smart Display 7 with Google Assistant Rs. 14999?

Answer 1: Yes

Q2:  Who Am 1?

Answer 2: Bluewud Freddie Dressing Table

Q3: Which product comes in the range of 35000-40000?

Answer 3: Apple iPhone 64GB

24 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Duluck Smart Screen Tablet With Alexa Smart Assistant Speaker?

Answer 1: 23000

Q2: What is the correct MRP of Asus Zenfone 4 Selfie Dual Camera?

Answer 2: 15999

Q3: What is the MRP of Dilgona Headphone?

Answer 3: Less Than 2000

23 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: Is the MRP of Bharat Lifestyle Nano Fabric 6 Seater Sofa Rs. 59999?

Answer 1: Yes

Q2: Who Am I?

Answer 2: Mattress

Q3: What product will fall within Rs. 11000 – 12000?

Answer 3: Easy Day Chair And Table set

22 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Nokia Purebook X14 Laptop?

Answer 1: 90000

Q2:What is the MRP of Zuzu High quality 6.5 ft Foldable Tripod?

Answer 2: 31000

Q3: What is the MRP of Zahuu Number Lock Book-size Diary?

Answer 3: Less Than 4000

21 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Nike Full Sleeve Solid Women Jacket?

Answer 1: 4495

Q2: What is the MRP of Kaizone Mini Fitness Cycle Pedal Exerciser Bike?

Answer 2: Less Than 6000

Q3: What is the MRP of Cameleon Professional Makeup Kit?

Answer 3: 3299

20 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Fujifilm Instax Mini 8 Instant Camera?

Answer 1: 2999

Q2: What is the MRP of Puma Full Sleeve Printed Women Jacket?

Answer 2: 10999

Q3: What is the MRP of Eske Women Gold Hand-held Bag?

Answer 3: Less Than 15000

19 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Philips HTL2060/94 60 W Bluetooth Soundbar?

Answer 1: 11990

Q2: What is the MRP of POCO C3 32GB?

Answer 2: 9999

Q3: What is the MRP of Philips BT3221/15 Runtime Trimmer For Men?

Answer 3: Less Than 2500

18 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Starbucks Etched Black Stainless Steel Tumbler?

Answer 1: 2400

Q2: What is the MRP of F&D 42W Portable Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 3990

Q3: What is the MRP of Google Chromecast 3 Media Streaming Device?

Answer 3: Less Than 4000

17 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Ananya Furniture Solid Wood Coffee Table?

Answer 1: 179999

Q2: What is the MRP of REALBUY Rechargeable LED Lithium Battery & Remote Control Emergency Light?

Answer 2: 9500

Q3: What is the MRP of Tommy Hilfiger Blue Women Sling Bag?

Answer 3: Less Than 7000

16 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Advika Handicraft Antique Solid Wood Coffee Table?

Answer 1: 13998

Q2: What is the MRP of Park Avenue Men Regular Fit Solid Formal Shirt?

Answer 2: 5999

Q3: What is the correct MRP of The Decor Deal Mr & Mrs Cup Set Coffee Mug Pack of 2?

Answer 3: Less Than 3500

15 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Kapoor E Illuminations Glass Table Lamp?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the MRP of Bose Soundlink Revolve Charging Cradle Charging Pad?

Answer 2: 2700

Q3: What is the MRP of Adidas CRI Cup Cricket Shoes For Men?

Answer 3: 4299

14 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1:  What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Opus Engineered Wood Queen Box Bed?

Answer 1: Less Than 20000

Q2: What is the MRP of myTVS 100 psi Tyre Air Pump for Car & Bike?

Answer 2: 2800

Q3: What is the MRP of Shell Helix Ultra 5W-40 API SN Full Synthetic Engine Oil?

Answer 3: 3799

13 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Protisserie Charcoal Grill?

Answer 1: 20000 Or More

Q2: What is the MRP of Flying Machine Full Sleeve Solid Men Jacket?

Answer 2: 6999

Q3: What is the MRP of 5.1 Channel Bluetooth Home Theatre?

Answer 3: 9999

12 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of POCO M2 Pro?

Answer 1: 17999

Q2: What is the correct MRP of LG 5 Star Inverter Fully Automatic Top Load Silver?

Answer 2: 18490

Q3: What is the correct MRP of Fastrack Analog Digital Watch For Men?

Answer 3: 3500 And More

11 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of North Face Full Sleeve Color Block Women Jacket?

Answer 1: 18699

Q2: What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP Wired Headset?

Answer 2: 3290

Q3: What is the MRP of Steelbird Air Full Face Shield Motorbike Helmet?

Answer 3: Less Than 3000

10 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Poco X3 128 GB?

Answer 1: Less Than 22000

Q2: What is the correct MRP of Power Smart Video Tripod PS090?

Answer 2: 13999

Q3: What is the MRP of Dr Trust Model 317 TPE Exercise Mat?

Answer 3: 4000

9 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Edwin Chrome Plated Double Edge Safety Razor?

Answer 1: 14830

Q2: What is the correct MRP of Swell Water Bottle?

Answer 2: 10105

Q3: What is the MRP of Art of Shaving After Shave Lotion?

Answer 3: 9000 or More

8 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of GoPro Hero 9 Sports and Action Camera?

Answer 1: 49500

Q2: What is the correct MRP of Salomon Waterproof Mid Ankle Hiking shoes?

Answer 2: 25999

Q3: What is the MRP of Samsung 253L Double Door Refrigerator?

Answer 3: Less Than 30000

7 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Luzon Metal 6 Seater Dining Set?

Answer 1: Less Than 20000

Q2: What is the correct MRP of WovenDreams Multicolor Wool Area Rug?

Answer 2: 41500

Q3: What is the correct MRP of Philips BG 2024 Waterproof Trim & Shave?

Answer 3: 4995

6 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Shrih Red Guitar Soprano Ukulele?

Answer 1: 9999

Q2: What is the correct MRP of Canon EF 300 mm f/4L IS USM Lens?

Answer 2: 99995

Q3: What is the correct MRP of Yonex T Rqts E Zone 100 Green Unstrung Tennis Racquet?

Answer 3: Less Than 25000

5 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Sony WH-CH710N Active noise cancellation enabled Bluetooth Headset?

Answer 1: 14990

Q2: What is the MRP of Sony Bravia X7002G 108 cm (43 inch) Ultra HD (4K) LED Smart TV?

Answer 2: Less Than 70000

Q3: What is the MRP of Motorola One Fusion Plus (Twilight Blue 128 GB with 6 GB RAM)?

Answer 3: 19999

4 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Panasonic MJ-L500 150 W Juicer?

Answer 1: 24995

Q2: What is the correct MRP of LATHERO Full Sleeve Self Design Men Jacket?

Answer 2: 14995

Q3: What is the MRP of Fossil CH2647 Decker Analog Watch for Men?

Answer 3: Less Than 10000

3 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

1: What is the MRP of Kent Ace 8L RO Water Purifier?

Answer 1: 15000 Or More

Q2: What is the correct MRP of Livpure 1.5 Ton 5 Star Split Inverter Smart AC with Wi-f Connect?

Answer 2: 52990

Q3: What is the MRP of Antony Morato Solid Single Breasted Casual Men Blazer?

Answer 3: 15999

2 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of VIBOTON USB Condenser Mic for professional podcast?

Answer 1: Less Than 9000

Q2: What is the MRP of HappyCraft 10 Inches Big LED Selfie Ring Light?

Answer 2: 2599

Q3: What is the correct MRP of Dell 23.8 inch Full HD LED Backlit IPS Panel Monitor?

Answer 3: 15775

1 February Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro (Pacific Blue 128 GB)?

Answer 1: Less Than 125000

Q2: What is the combined MRP of Apple Watch Series 3 GPS and Apple MacBook Air Core i5 5th Gen?

Answer 2: 108800

Q3: What is the correct MRP of Westido Cyrus Leatherette Sofa Set?

Answer 3: 28000

31 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Rosita Leatherette Manual Recliner sofa?

Answer 1: Less Than 25000

Q2: What is the combined MRP of Mi Q1 (55 inch) QLED Smart Android TV and Microsoft Xbox One S 1TB with Tom Clancy’s.

Answer 2: 90989

Q3: What is the MRP of Godrej 30 L Convection & Grill Microwave Oven?

Answer 3: 15000

30 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Puma Full Sleeve Self Design Women Jacket ?

Answer 1: 5999

Q2: What is the MRP of Fossil ME3105 Automatics Analog Watch For Men ?

Answer 2: Less Than 20000

Q3: What is the MRP of Puma RSX Reinvent Sneakers For Women ?

Answer 3: 8999

29 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Realme Watch S?

Answer 1: 7999

Q2: What is the MRP of Reebok ZIG Kinetica Horizon Running Shoes For Men?

Answer 2: 11999

Q3: What is the MRP of Philips MMS8085B/94 Convertible 80 W Bluetooth Home Theatre?

Answer 3: Less Than 10000

28 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Saregama Carvaan 2.0 (Emerald Green) 10 W Bluetooth Home Theatre?

Answer 1: 7990

Q2: What is the MRP of Sony WH-CH510 Google Assistant enabled Bluetooth Headset?

Answer 2: 4990

Q3:  What is the MRP of Realme 7 (Mist Blue 129 GB) (8 GB RAM)?

Answer 3: Less Than 22000

27 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Acer Aspire 7 Core i5 9th Gen Gaming laptop 4GB Graphics with NVIDIA..

Answer 1: 84999

Q2: What is the MRP of Amkette EvoFox Elite Pro Wireless USB Gamepad?

Answer 2: 2299

Q3: What is the MRP of GEL-ZARACA 5 B Running Shoes For Men?

Answer 3: Less Than 5500

26 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Furniture Kart Swing Jhula Hanging Red & Black Iron Hammock?

Answer 1: Less Than 20000 

Q2: What is the combined MRP of Sandiksha Hanging Hook Pot pack of 6 Plant Container Set & Shrih Set .

Answer 2: 8298

Q3: What is the correct MRP of Eureka Forbes Trendy Steel Dry Vacuum Cleaner?

Answer 3: 7899

25 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of HUION Inspiroy H1171 2019 RELEASE 11 x 6.9 inch Graphics Tablet? Less than 12000

Answer 1: Less Than 12000

Q2: What is the correct MRP of TP-Link Archer C6 1200 Mbps Router (Black Dual Band)?

Answer 2: 4999

Q3: What is the MRP boAt 100 Wireless Neckband with BT 5.0 IPX4 Bluetooth Headset?

Answer 3: 2999

24 January Daam Sahi Hai Quiz Answers

Q1: What is the correct MRP of Urban Terrain UT1000 MTB 27.5 T Mountain Cycle ( 21 Gear Black ) ?

Answer 1: 49990

Q2: What is the correct MRP of Dji Osmo Pocket Sports & Action Camera ( Black 12 MP ) ?

Answer 2: 29995

Q3: What is the correct MRP of Sandisk 129 GB MicroSD Card Class 10 100 MB / s Memory Card ?

Answer 3: 1500 Or More

23 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the correct MRP of Cotton Tale Design Cotton Bedding Set ?

Answer 1: Less Than 50000

Q2: Which mattress would come in the budget of 14000 ?

Answer 2: Duroflex Single Mattress

Q3: What is the correct MRP of Voltas Beko DF14W Free Standing 14 Place Settings Dishwasher ?

Answer 3: 29990

22 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: 1. What is the correct MRP of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the correct MRP of Elrene 241 cm Blends Window Curtain (Pack of 2)?

Answer 2: 11358

Q3: What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?

Answer 3: 10499

21 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: Which is the MRP of Lenovo Yoga Smart Tab with Google Assistant 4GB RAM 64GB ROM 10.1 inch with Wi-Fi+4G Tabl..

Answer 1: 35500

Q2: What is the correct MRP of Canon IXUS 295 HS (20.2MP 12x Optical Zoom 4X Digital Zoom Black)?

Answer 2: 13495

Q3: What is the correct MRP of PARI ENTERPRISES Men Solid Rayon Ethnic Dress (Yellow)?

Answer 3: Less Than 13000

20 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: Which racket will come within 5000?

Answer 1: Yonex Nanoray 68

Q2: What is the correct MRP of ADIDAS FitBounce + Trainer M Training & Gym Shoes For Men?

Answer 2: 7999

Q3: What is the correct MRP of Fitneck Printed Men Track Suit?

Answer 3: Less Than 6000

19 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of DJI OF100 3 Axis Gimbal (230)?

Answer 1: 15990

Q2: What is the correct MRP of Amarsariya 3 Piece Solid Men Suit?

Answer 2: 9999

Q3: What is the correct MRP of Poco X3 Cobalt Blue 129 GB 6 GB RAM?

Answer 3: Less Than 24000

18 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of Redmi 9 Prime Mint Green 64 GB 4 GB RAM?

Answer 1: Less than 13000

Q2: What is the correct MRP of Urbancart Relax Bamboo Rocking Chair For Home?

Answer 2: 14999

Q3: What is the correct MRP of Style Homez XXXL Alexa Luxury Filled Lounger Bean Bag With Bean Filling?

Answer 3: 4990

17 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of MarQ by Flipkart 6kg 5-Star Rating Semi Automatic Top Load Washing Machine?

Answer 1: Less than 12000

Q2: What is the correct MRP of Panasonic SR-W19GH CMB Food Steamer-Rice Cooker?

Answer 2: 3695

Q3: What is the correct MRP of Nokia 139cm (55 inches) Ultra HD (4K) LED Smart Android TV with Sound by Onkyo?

Answer 3: 59999

15 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1:What is the MRP of MI Box 4K Media Streaming Device?

Answer 1: Less than 5500

Q2: What is the combined MRP of Boat Aavante Bar 1150 60W Bluetooth Soundbar & Sony SA-040 80W Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 19980

Q3: What is the MRP Nilkamal Beaumont Engineered Wood TV Enterainment Unit?

Answer 3: 9000

14 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of RPM Fitness RPM300 3.5 HP Peak Multi Function Motorised Treadmill ?

Answer 1: 50000 or More

Q2: What is the combined MRP of Forth Skinny Women Light Blue Jeans & Sketchers Women Flat Sandals?

Answer 2: 5574

Q3: What is the MRP Philips BHS386 Kerashine Protection Hair Straightener ?

Answer 3: 2395

13 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of SG Rajasaheb Men Sherwani and Churidar Set Raw Silk?

Answer 1: 17599

Q2: What is the MRP of Samsung 29L Slim Fry Convection Microwave Oven?

Answer 2: 14990

Q3: What is the MRP Aksa Printer Jacquard Saree?

Answer 3: Less Than 15000

12 January Daam Sahi Hai Quiz Answer

Q1: What is the MRP of SanDisk Pen Drive?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What is the MRP of Mi Ultra HD (4K) LED Smart Android TV?

Answer 2: 29999

Q3: What is the MRP of Couchette Bean Bag Chair With Bean Filling?

Answer 3: 6999

[ad_2]

Leave a Comment