Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 20 February 2021


Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 20 February 2021 – Today Flipkart Fake or Not Fake is a very trending topic & Peoples are searching for Correct Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for the 20th February 2021 Date. Tophunt is a very famous blog to provide fast & correct answers.

Do want 20th February Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers & Details of Prizes? Let’s go. Quiz Answers Updated Now. You Can Submit The correct answers given below.

Fake or Not Fake Flipkart quiz is a fact-based game show where the host would put the viewers with 2 options to vote for, viewers can answer whether the Fake or Not Fake. The Flipkart Video Introduced Fake or Not Fake the Game of Truth & Win Lakhs Everyday Contest is Life Now.

You can play the Flipkart Fake or not a Fake quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 5 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Fake or not fake answers Quiz

5. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Details of The Quiz

  • Name:- Fake or Not Fake
  • Episode No:– S4E38
  • Quiz Type:- Video
  • Prizes:- SuperCoins
  • Question-Based On:- General Knowledge
  • Conducted by:- Flipkart App
  • Date & Timing:- Daily 12.00 am to 11.59 pm

Flipkart Fake or Not Fake Answers Today 20 February 2021

Q1:

Answer 1: Not Fake

Q2:

Answer 2: Fake

Q3:

Answer 3: Fake

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 20 February 2021 

Flipkart Daily trivia Quiz Answers Win – Vouchers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 20 February 2021 Win – Gifts

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 20 February 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 20 February 2021 

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz 20 February 2021

19 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Post-Independence India’s first test match was in Feroz Shah Kotla-Delhi

Answer 1: Not Fake

Q2: Until 1957 ’24 Annas’ were equal to 1 Rupee

Answer 2: Fake

Q3: Admiral is the lowest rank in the Indian Merchant Navy

Answer 3: Fake

18 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Portuguese had introduced tomatoes and chilies to India

Answer 1: Not Fake

Q2:The word ‘Dolphin’ is originated from an Urdu word

Answer 2: Fake

Q3:India shares its boundaries with eight countries

Answer 3: Fake

17 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Lakshman is an incarnation of Lord Brahma

Answer 1: Fake

Q2: On the reverse side of the Indian currency notes Hindi is also included

Answer 2: Fake

Q3: There is no fox in the icon of Mozilla Firefox browser

Answer 3: Not Fake

16 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Buckingham palace and Rashtrapati Bhavan have the ame number of rooms

Answer 1: Fake

Q2: The last time Australia had lost a test match in Gabba irat Kohli was 16 days old

Answer 2: Not Fake

Q3: Chhatrapati Shivaji was born in Raigad district

Answer 3: Fake

15 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Kiara Advani’s real name is Alia.

Answer 1: Not Fake

Q2: India’s first passenger train was run between Delhi to Jaipur.

Answer 2: Fake

Q3: Polar bear’s skin is black in color

Answer 3: Not Fake

14 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Kamala Harris is U.S.A’s first female vice president.

Answer 1: Not Fake

Q2: Youtube was launched on valentine’s day in 2005.

Answer 2: Fake

Q3: In Hindu mythology lord Krishna is considered as love of god.

Answer 3: Fake

13 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Cockroaches fart every 15 mins.

Answer 1: Not Fake

Q2: India is the second-largest country in the world.

Answer 2: Fake

Q3: Sachin’s and Saif’s daughters have the same name.

Answer 3: Not Fake

12 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: We can see only one side of the moon all the time

Answer 1: Not Fake

Q2: Holi is celebrated 20 days after vasant panchami

Answer 2: Fake

Q3: Salman Khan and Karishma Kapoor have worked together in 7 films

Answer 3: Fake

11 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Sanskrit is the most computer-friendly language.

Answer 1: Not Fake

Q2: US Open is the first grand slam of the year.

Answer 2: Fake

Q3: M.S Dhoni and Varun Dhawan share their Birthdays.

Answer 3: Fake

10 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: India’s first driverless metro was launched in Delhi

Answer 1: Not Fake

Q2: Gulab Jamun is also known as Laal Mohan

Answer 2: Not Fake

Q3: New Delhi has been the capital of India for the longest time

Answer 3: Fake

9 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Olympic rings’ colors are – Blue Yellow Orange Green and Red.

Answer 1: Fake

Q2: Out of apes and monkeys only monkeys have tails.

Answer 2: Not Fake

Q3: Astronauts have played Javelin Throw on the Moon.

Answer 3: Fake

8 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: MS Dhoni is the first captain who has won all 3 major ICC titles.

Answer 1: Not Fake

Q2: Every year over 50000 tennis balls are used in the Wimbledon tournament.

Answer 2: Not Fake

Q3: Deepika Padukone made her debut in a Mika Singh’s music video.

Answer 3: Fake

7 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Dronacharya and Arjuna awards are awarded to people in the Educational Field

Answer 1: Fake

Q2: In the Chinese zodiac calendar the year 2020 was the year of Bat

Answer 2: Fake

Q3: In Indore India’s first garbage cafe was started

Answer 3: Fake

6 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1:  Rajya Sabha member’s one term is for 6 years.

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli was the captain of India while we won the 2021 Brisbane test match.

Answer 2: Fake

Q3: Priyanka Chopra was named as Goldie. This name was inspired from Goldie Hawn.

Answer 3: Fake

5 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Solar System’s biggest volcano is on Earth

Answer 1: Fake

Q2:  Baby Sharks are called Pups

Answer 2: Not Fake

Q3: On 1st Jan 2021 the maximum number of babies were born in China

Answer 3: Fake

4 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1:  Breast Cancer can only cause in Women

Answer 1: Fake

Q2: Kashmir’s Noon tea tastes salty

Answer 2: Not Fake

Q3:  The word ‘Meme’ has an Indian origin

Answer 3: Fake

3 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: India’s first hot air balloon service was started in Uttarakhand ?

Answer 1: Fake

Q2: Goa’s traditional drink Fenny is made out of the coconut ?

Answer 2: Not Fake

Q3: Houseflies have a 360 degree view ?

Answer 3: Not Fake

2 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Water has been found in liquid state on Mars

Answer 1: Not Fake

Q2: Saffron is produced out of Poppy plants

Answer 2: Fake

Q3: In Gujarat the name of Dragon fruit is changed to something based on Rose

Answer 3: Fake

 

1 February Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Tomato is also known as Love Apple Unanswered

Answer 1: Not Fake

Q2: Opal is found on Mars

Answer 2: Not Fake

Q3: Dipika Pallikal is a badminton player

Answer 3: Fake

31 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: A Citizen of the U.K tried sending Samosas to outer space

Answer 1: Not Fake

Q2: Funny Bone is actually a bone

Answer 2: Fake

Q3: Kangaroos take help of their tail to maintain balance

Answer 3: Not Fake

30 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Khasi is a traditional dance form of Meghalaya

Answer 1: Fake

Q2: Shark’s skeleton is made out of bones

Answer 2: Fake

Q3: Jawaharlal Nehru was the first person to use the title “Mahatma’ for M.K. Gandhi

Answer 3: Fake

29 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: India’s Northernmost and Southernmost points are named after Indira Gandhi

Answer 1: Fake 

Q2: The Hindu is the only Indian newspaper publication started before Independence

Answer 2: Not Fake

Q3: Kabaddi is known as Ha-do-do in Eastern India

Answer 3: Not Fake

28 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Sonu Nigam and Sonu Sood were born on the same day

Answer 1: Not Fake

Q2: The word ‘Navigation’ has originated from a Sanskrit word

Answer 2: Not Fake

Q3: 3. Breakdance will be an official sport in 2021 olympics

Answer 3: Fake

27 January Fake or not fake Quiz Answers

Q1: Jeff Bezos is the richest man in the world.

Answer 1: Fake

Q2: Moon doesn’t have its own light.

Answer 2: Not Fake

Q3: Karan Deol’s debut movie’s title is based on a song that was originally picturized on Sunny Deol.

Answer 3: Fake

26 January Fake or not fake Quiz Answer

Q1: India’s first Republic Day was celebrated on 20th February 1948

Answer 1: Fake 

Q2: Vishwanathan Anand is the first sportsman to receive Rajiv Gandhi Khel Ratna Award

Answer 2: Not Fake

Q3: Padma Awards and Awards for Bravery are given by the President of India on Republic Day

Answer 3: Not Fake

25 January Fake or not fake Quiz Answer

Q1: After water-tea is the second most consumed liquid in the world

Answer 1: Not Fake

Q2: The word Migraine’ is originated from an Indian word which means Half a skulr

Answer 2: Fake

Q3: Rishi Kapoor’s first appearance on screen was in the movie Mera Naam Joker

Answer 3: Fake

24 January Fake or not fake Quiz Answer

Q1: Human Body’s normal temperature is 26 ° C

Answer 1: Fake

Q2: Dishes like Dal Makhni and Butter Chicken were invented by a Londoner

Answer 2: Fake

Q3: Yuzvendra Chahal has represented India in the World Youth Chess Championship

Answer 3: Not Fake

23 January Fake or not fake Quiz Answer

Q1: Snails can sleep for 3 years

Answer 1: Not Fake

Q2: Benami Kheer’s main ingredient is garlic

Answer 2: Not Fake

Q3: Eyeballs are a part of the face

Answer 3: Fake

Leave a Comment