Intermiles Quiz A Thon Answers Today 11 March 2021 Win

[ad_1]

Intermiles Quiz, Intermiles Quiz Answers win today – Hey Friends here are all the correct 8 answers to The Intermiles Quiz.

This Intermiles Weekly Quiz is Live Now You can play the quiz & Submit Answers. We updated the correct answers with questions. If you want fast & Correct Answers to any quiz then join us on telegram.

Quiz Period: 11th March to

How to Play Intermiles Quiz A Thon Answers – 11 March 2021 to 17th March 2021

1.. Download App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the App.

3. Find the Quiz on the home page & click on Quiz-A-Thon Banner.

4. There will be a total of 8 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Earn Miles.

Intermiles Quiz Answers

Table of Contents

Questions under the app are not in the same order for every user. So please read the question carefully then click the correct answer. To earn 50 Miles Answer at least four questions correctly.

  1. Answer: Uganda
  2. Answer: San Marino
  3. Answer: Kazakhstan
  4. Answer: Vatican City
  5. Answer: France
  6. Answer: Belarus
  7. Answer: Chile
  8. Answer: Thailand

Intermiles Quiz Answers Today With Questions – Win 50 miles

Q1. Which country was called the Pearl of Africa by Sir Winston Churchill?

Answer: Uganda

Q2. Which of these countries is considered the world’s oldest republic?

Answer: San Marino

Q3. Which of these is the largest landlocked country in the world?

Answer: Kazakhstan

Q4. Which is the world’s smallest fully independent nation?

Answer: Vatican City

Q5. What European country is divided into departments?

Answer: France

Q6. Which country in Eastern Europe was formerly known as White Russia?

Answer: Belarus

Q7. What is the name of the long narrow country on South America’s Pacific coast?

Answer: Chile

Q8. Which of these countries is said to be shaped like an elephant’s head?

Answer: Thailand

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence on 11 March 2021 00:00:00 (IST) to 17 March 2021 23:59:59 (IST) (“Contest Period”).

I hope this Intermiles Quiz will lucky for you will win. best luck.

[ad_2]

Leave a Comment